Cuci Karpet


Wanted to Sell , Others

Pakar Cuci Karpet Di Kawasan Kuala Lumpur & Selangor

Kleen Asia Services (No. ROC 002265746-W) yang berpusat di Puchong, Selangor menyediakan perkhidmatan profesional cuci karpet pejabat, permaidani rumah meliputi kawasan Kuala Lumpur & Selangor.

Kami di Kleen Asia memahami bahawa anda memerlukan lebih dari sekadar membersihkan karpet kerana ia bukan hanya memanjangkan hayat karpet anda, tetapi juga untuk memiliki persekitaran kerja yang lebih sihat di pejabat atau persekitaran tempat tinggal anda. Pembersihan karpet kami menawarkan perlindungan premium yang membantu memanjangkan hayat karpet anda, menghilangkan bau dan memperbaiki keadaan permaidani, meningkatkan kualiti dan kebersihan udara, membasmi kuman & bakteria dan banyak lagi untuk memberi manfaat kepada perniagaan atau kediaman anda.

KENAPA PILIH KAMI?
Pembersihan Karpet Cucian Stim (Steam Cleaning). Sebilangan besar pengeluar permaidani mengesyorkan agar produk mereka dibersihkan dengan air panas. Serat semula jadi dibersihkan dengan pengekstrakan air panas untuk mencegah penyusutan, seperti pelapis.

Masa Kering Pantas
Pembersihan karpet cucian stim mengurangkan penggunaan air dan sisa sisa-sisa yang berlebihan. Dengan sistem vakum yang kuat, 99% air disedut serta-merta ke dalam mesin kami sehingga sedikit lembap. Masa pengeringan memerlukan masa kurang dari 2-3 jam (bergantung pada persekitaran dan ukuran kawasan). Dengan sistem ini, pembersihan permaidani dapat dilakukan tanpa mengganggu waktu operasi perniagaan anda.

Bahan Kimia Pembersih Permaidani Mesra Alam
Bahan kimia kami selamat untuk permaidani, disyorkan oleh pengeluar permaidani, tidak berbahaya dan mesra alam, berkesan untuk menghilangkan noda dan membersihkan karpet untuk menghilangkan alergen dan membunuh pertumbuhan bakteria.

Sanitasi Permaidani
Penyelesaian pembersih permaidani kami juga mempunyai disinfektan untuk membunuh kuman dan bakteria, memberikan anda satu penyelesaian hebat untuk membantu menjaga kebersihan dan kebersihan pejabat anda!

Pewangi Karpet
Pewangi karpet kekuatan profesional kami meneutralkan bau dengan menghilangkannya pada sumbernya. Ejen enkapsulasi yang kuat bekerja keras untuk menghilangkan bau serta-merta. Anda mendapat aroma segar dan bersih yang boleh anda percayai.

Company : Kleen Asia Services
Address: No.27, Jalan Kenari 12, Bandar Puchong Jaya,
Contact: 0102721266

Back to Listing


Related posts:

What We Are

Welcome to Bangtrade.com, a Malaysia online platform where you search and share business advertisement through our classified directory at no cost. Feel free to post your advertisement and contact now.

Other Sites:

               

Loading...